Nyhed

Nibe Festival tilføjer fire nye navne til programmet

Fire danske kunstnere er tilføjet et program, der i forvejen rummer et stort internationalt navn

Med en ny, dansk ep i hånden kommer Oh Land til Nibe Festival, og da GAFFA snakkede med hende sidste måned, varslede hun noget af et show. Og der kommer endda et internationalt album i samme stil næste år.

”Det nye kapitel er humor, energi, fremdrift og storhedsvanvid. Og eventyr. Det handler virkelig om at omfavne, at jeg helst bare vil leve et eventyr og lade som om, at livet er et. Også når det ikke er et lykkeligt eventyr,” sagde hun.

Hun er et af de netop offentliggjorte navne til næste års Nibe Festival. For udover Oh Land kommer også aarhusianske L.O.C., endda samtidig med at han kan fejre jubilæum for det 20 gamle gennembrudsalbum, Inkarneret.


Det er snart to måneder siden, at Hugorm udgav deres andet album, Tro, Hug & Kærlighed, der fik fem ud af seks stjerner af GAFFA.

Og med en optræden på Posten tidligere denne måned, der fik samme antal stjerner, har bandet bevist, at de er kommet for at blive på musikscenen. De er også en del af de optrædende på Nibe Festival næste sommer.


LÆS OGSÅ: TINDERBOX 2023: Klar med stærkt line-up og revanche fra internationalt navn

Årets nye danske livenavn er noget af en titel at få til Danish Music Awards. Alligevel er det lige det, som søsterduoen Prisma kan kalde sig selv. Og efter en længere pause tager de på en stor festivalturné, da de både skal spille til Jelling Musikfestival, Northside, Tinderbox og nu også Nibe Festival.

De fire danske navne er tilføjet til en plakat, der i forvejen har verdensstjernerne OneRepublic, men også The Minds of 99 og Tobias Rahim.


Festivalen finder sted fra den 28. juni til den 1. juli, og man kan købe billetter her.

SMUKFEST 2023: Stort dansk navn føjes til plakaten

ANNONCE