Nyhed

Nik & Jay afbryder koncert før tid: ”Er alle OK?”

Koncerten blev aflyst, da gulvpladen ikke kunne holde til de hoppende fans

Den danske duo spillede torsdag aften den første eksklusive koncert i Helsingør med plads til kun 1100 mennesker. Men de måtte tage hjem halvvejs gennem koncerten efter en løs gulvplade, der gav efter for publikummet.

”Er alle OK?” sagde Nik under koncerten efter at have spottet, at noget var galt. Minutter efter oplyste en medarbejder, at stedet skulle evakueres, og koncerten blev senere aflyst. Ingen kom noget til.

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN FYLDER 20: Da Nik & Jay sprængte rammerne for dansk pop


"Vi er så super taknemmelige for, at ingen kom noget til i aften, og at alle har det godt. Lige så taknemmelige er vi for, at vi fik mulighed for at feste med jer i 1,5 time – sikke en fest, det glemmer vi aldrig nogensinde!” udtaler Nik & Jay via Kulturværftets hjemmeside.

”Der arbejdes på en løsning, og jeg beklager, at vi blev nødt til at afbryde koncerten. Jeg kan kun glæde mig over, at der ikke er nogen, der er kommet til skade. Alle billetkøbere vil blive informeret direkte,” fortæller Søs Krogh Vikkelsøe, leder af Kulturværftet.

Det var den første af i alt tre koncerter, der bliver spillet for at hylde deres debutalbum som Nik & Jay, der netop kom ud for 20 år siden. Det er første officielle koncert siden 2019, men nu starter de igen i stor stil – både med jubilæumskoncerterne og de festivalkoncerter, der finder sted næste sommer.


Smukfest klar med årets første navn: Ikonisk duo er tilbage

ANNONCE