Nyhed

RØRENDE JULEHILSEN: Thomas Helmig takker for støtten

"Når sorgen pludselig er blevet et livsvilkår, betyder det utroligt meget"

I starten af december landede den tragiske nyhed om den blot 24-årige popsanger Hugo Helmigs død. Sideløbende med sin succes som sanger havde Helmig gennem de seneste år kæmpet med sit mentale helbred.

Dødsfaldet gav anledning til en masse mindeord, eftertanke og ikke mindst sympatitilkendegivelser til Helmigs familie. Og netop al den kærlighed, som er strømmet i retning af familien, har nu fået Hugos far, Thomas, til at skrive en særlig julehilsen på Instagram til sine fans og følgere.

View this post on Instagram

A post shared by Thomas Helmig (@tomhelmig)


"Jeg vil benytte dagen i dag til at takke alle for den fudstændigt overvældende medfølelse og støtte, som min familie og jeg har fået fra jer i den her svære tid. Når sorgen pludselig er blevet et livsvilkår, betyder det utroligt meget," skriver Thomas Helmig og slår samtidig fast, at han agter at gennemføre sine planlagte koncerter i det nye år:

"Hugo og mig delte en kæmpe kærlighed til musik, og vi delte en dyb respekt for alt det, musikken kan. Den rigtige sang på det rigtige tidspunkt kan bringe tårer, glæde, sorg, oprør, minder og den kan bringe en følelse af at man bliver genkendt og set," skriver Helmig og slutter:


"Så selv midt i den sorg jeg står i nu, vil jeg se frem til mine koncerter næste år, hvor jeg vil hylde musikken, fællesskabet, kærligheden og ja, livet.
Glædelig jul til ALLE."

LÆS OGSÅ: MENTAL SUNDHED I MUSIKBRANCHEN: Det er ikke sådan, musikken spiller

ANNONCE