Nyhed

JELLING 2023: Endnu et folkekært hovednavn på plads

Lukas Graham er føjet til den jyske festivals foreløbige program

Lukas Graham festivaldebuterede i Jelling, vendte tilbage på en større scene året efter, og nu vender de tilbage til festivalen 10 år efter deres seneste optræden.

LÆS OGSÅ: Tid til bjældeklang: Lukas Graham fortolker kendt julesang

Siden deres seneste optræden er der sket meget for bandet med Lukas Forchhammer i front. De har været nomineret til tre Grammyer, hittet ”7 Years” har snart halvanden milliarder afspilninger på Spotify, og nu har de forøget sangarsenalet med to studiealbum og sange med flere internationale stjerner. Blandt andet "Wish You Were Here" med Khalid, der er en del af det kommende fjerde studiealbum.

 

Senest har Lukas Graham turneret Danmark rundt med In The Round, og inden da åbnede de Smukfests nye bøgescener med en optræden, der ifølge GAFFA var fem ud af seks stjerner værd.

”Det var omvendt også en koncert, det er svært at give mindre en fem stjerner, fordi det musikalske niveau var så højt, og fordi band og det tændte publikum hele tiden var på bølgelængde,” skrev Ole Rosenstand Svidt.

Bandet er det syvende navn til Jelling Musikfestival, der sidste uge blandt andet annoncerede Nik & JayMedina og TV-2. Billetterne bliver sat til salg den 1. december, hvor en partoutbillet koster 1.695 kroner.

JELLING MUSIKFESTIVAL 2023: De første navne er klar – tager festivalgængerne tilbage til 00’erne
ANNONCE