Nyhed

GALLERI: Se de flotteste stemningsfotos fra Distortions Vesterbro-gadefester

Oplev eller genoplev den intense stemning

Årets Distortion-festival er i fuld gang, og torsdag var der blandt andet gang i den på Vesterbro, hvor vores fotograf Helena Lundquist har dækket stemningen til Vesterbro Street Party.

Der er nu udsolgt til Distortion Ø, ligesom Distortion Pass er udsolgt. Fredag er der Havnehygge og ActionHygge-arrangementer spredt over hele bydelen, og begge dele er gratis.

“Vi er utrolige glade, næsten forbavsede over, hvor god stemning der var under Vesterbro gadefesterne i går. Rigtig godt flow og publikumsfordeling især med musikzonerne - Distortion X - for de vildeste af vores festivalgæster har taget toppen af amok-stemning og givet plads til glad byfest og hygge på hele Istedgade og Vestebro.

Utrolig god stemning, vi er ekstremt stolte, og håber at beboerne har kunne mærke den roligere vibe,” udtaler festivalleder Thomas Fleurquin.


Fredag og lørdag fortsætter festen så til langt ud på natten til Distortion Ø på Refshaleøen, hvor der som nævnt er udsolgt. Der er også en række Distortion Club-arrangementer i weekenden rundt om i byen, inden det hele slutter roligt søndag med diverse chill-arrangementer rundt om i byen.
 
Se Helena Lundquists stemningsfulde fotoserie ved at klikke på "Galleri" ovenfor.
 
GAFFA bringer i weekenden en række anmeldelser fra Distortion Ø.
 
ANNONCE