Nyhed

10 UD AF 10: Taylor Swift slår endnu en rekord med nyt album

Hun har ti af sine nye sange i top-10 af Billboards Hot 100

Det var lige før, man troede, at der kun fandtes en sanger, når man kastede et blik på Billboards Hot 100. For de ti første numre har alle været under navnet Taylor Swift, der slår rekord på rekord med albummet Midnights, skriver Billboard.

”Ti ud af ti i Hot 100??? Fra mit tiende album??? JEG ER I RUINER,” skriver Grammy-vinderen via Twitter og møder rosende ord fra de mange swifties.

Det er første gang nogensinde, at en artist har monopol på alle ti sange i top 10. Den, der kom tættest på, var Drake med ni sange i september 2021, da han havde udgivet Certified Lover Boy.


Hot 100 er Billboards samling af afspilninger på tværs af genrer i USA (officiel lyd og video), radioafspilninger og salgsdata. Og her fører ”Anti-Hero” med næsten 60 millioner afspilninger på en uge.

Det er ikke kun Drake, der må se Midnights komme susende forbi med et mere end lovligt antal kilometer i timen.


Swifts nye album havde nemlig også den største uge for et album i næsten syv år med lige over halvanden millioner kopier solgt, mens Adele solgte mere end tre millioner i 2015 med 25, skriver Billboard.

Og da klokken slog 00:00, mens datoen skiftede til den 22. oktober, holdt albummet Spotifys rekord for det mest afspillede album på én enkelt dag, og samtidig var det også Apple Musics største popalbum per afspilninger på førstedagen, skriver NME.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift kritiseret for at være tykfobisk


ANNONCE