Nyhed

COMEBACK: Jennifer Lopez annoncerer kæmpe nyhed

Popsangeren vender tilbage med ny musik næste år

Der kom godt gang i spekulationerne blandt J.Los mange fans, da hun i midten af sidste uge valgte at slette alle opslag på sin Instagram-profil, hvor hun ellers i lang tid har været meget aktiv.

I flere dage var der komplet tavshed fra Lopez, helt frem til i lørdags hvor hun delte et enkelt opslag med en meget god nyhed.

Den garvede popsanger har nemlig annonceret, at hun i løbet af 2023 udgiver sit første album i ni år, som får titlen This Is Me…Now – et udspil, der kommer i kølvandet af 20-års jubilæet for Lopezs tredje studiealbum This Is Me…Then. 


I opslaget tager Jennifer Lopez sine fans med på en nostalgisk rejse tilbage til 00’erne, da hun genbesøger albumcoveret fra 2002-albummet, som derefter forvandles til et nutidigt billede af, hvad man kun kan antage bliver albumcoveret for den kommende plade.


Jennifer Lopez udgav senest pladen A.K.A. i 2014, men har sidenhen også udgivet flere singler – blandt andet ”Dinero” med Cardi B og DJ Khaled. Derudover har hun også længe prøvet kræfter med skuespilfaget, sunget til Joe Bidens indsættelse og optrådt til Super Bowls store halvlegsshow sammen med Shakira.

GAFFA anmeldte This Is Me…Then, da albummet udkom for tyve år siden. Det var en firestjernet oplevelse for GAFFAs anmelder, som også havde en række rosende ord at dele ud af:

"Hun er ung, talentfuld, ser hammergodt ud (hvilket hun ikke er bange for at gøre lidt opmærksom på i både cd-coveret og den nye video), og så har hun en evne til at vælge de helt rigtige produktioner og samarbejdspartnere," skrev Sohail Hassan blandt andet dengang.


LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez: This Is Me ... Then

ANNONCE