Nyhed

Manfred Mann’s Earth Band giver danske koncerter

Bandet spiller i Amager Bio og på Train i 2023

De har spillet der før. Og nu vender Manfred Mann’s Earth Band tilbage til Danmark, når de til næste år lægger vejen forbi København og Århus for at give koncerter i henholdsvis Amager Bio og Train til foråret.

Bandets lyd er i dag særligt soul-rock-inspireret, hvilket står i kontrast til den mere progressivt rockede og jazzede stil, der kendetegnede dem ved deres opstart i 1971.

Det var frontfigur Manfred Mann, der dannede bandet for nu 51 år siden. Han har været aktiv på musikscenen siden begyndelsen af 60’erne, og markerede sig i de følgende år med en række hits - blandt andet med deres personlige coverversioner af Bob Dylans "The Mighty Quinn" og Bruce Springsteens "Blinded by the Light".

Mannfred Mann's Earth Band har været forholdsvis hyppige gæster herhjemme, og besøgte Danmark så sent som i foråret 2022, hvor de gav koncert i netop Amager Bio. 

Du kan opleve bandet i Amager Bio igen den 10. maj - og på Train dagen efter. Billetsalget starter den 30. november kl. 10, og du kan købe billetter HER. 


LÆS OGSÅ: 10 covernumre, som er mere populære end originalerne

ANNONCE