Nyhed

Manfred Mann’s Earth Band giver koncert i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den engelske hitmager, med band, kan opleves i Helsingborg den 5. august og i Amager Bio 6. august 2021.

Manfred Mann er aktiv med sit tredje selvbetitlede bandprojekt, hvoraf det første hed Manfred Mann, siden kom Manfred Mann Chapter Three og nu Manfred Mann's Earth Band, som er koncertaktuelle.

Manns karriere spænder over hele seks soul-rock-årtier, og han har i denne tid fortolket stjerner som Bruce Springsteen, Sting, Paul Weller, Del Amitri og Super Furry Animals foruden Manns egne sange.


I 2014, da bandet besøgte Train i Aarhus, fik de hele fem stjerner af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Manfred Mann's Earth Band: Train, Aarhus

Manfred Mann blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940, men har været aktiv i England siden 1962. Sammen med bandet Manfred Mann var han den, der i 1960’erne havde flest hits i England – kun overgået af The Beatles.


Det nuværende projekt, Manfred Mann’s Earth Band, blev dannet tilbage i 1971 og det lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic.

Koncerten i Helsingborg er et samarbejde mellem Kulturværftet, Helsingør, og The Tivoli, Helsingborg, og finder sted torsdag den 5. august. kl. 20.00 i The Tivoli, Helsingborg.

Gruppen har tidligere annonceret en koncert i Amager Bio i København dagen efter, altså 6. august 2021, og der er stadig ledige billetter.


ANNONCE