Nyhed

Manfred Mann’s Earth Band giver koncerter i Jylland og på Fyn

GAFFA.dk – alt om musik

Den engelske hitmager, med band, kan opleves på Værket i Randers den 7. august og Posten i Odense den 8. august

Som den eneste jyske koncert giver Manfred Mann koncert på Værket i Randers, og det foregår dagen efter, han har givet sine to koncerter i Helsingborg den 5. august og i Amager Bio den 6. august. Han kan også opleves på Posten i Odense den 8. august.

Og det er med det tredje selvbetitlede bandprojekt, manden har haft gang i, hvoraf det første hed Manfred Mann, siden kom Manfred Mann Chapter Three og nu Manfred Mann's Earth Band, som er de koncertaktuelle.


Manns karriere spænder over hele seks soul-rock-årtier, og han har i denne tid fortolket stjerner som Bruce Springsteen, Sting, Paul Weller, Del Amitri og Super Furry Animals foruden Manns egne sange.

I 2014, da bandet besøgte Train i Aarhus, fik de hele fem stjerner af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Manfred Mann's Earth Band: Train, Aarhus


Manfred Mann blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940, men har været aktiv i England siden 1962. Sammen med bandet Manfred Mann var han den, der i 1960’erne havde flest hits i England – kun overgået af The Beatles.

Det nuværende projekt, Manfred Mann’s Earth Band, blev dannet tilbage i 1971, og det lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic.

Billetter til koncerten på Værket i Randers kan findes via dette link.


Billetter til koncerten på Posten i Odense kan findes via dette link.

Der findes også stadig billetter til gruppens tidligere annoncerede danske koncert i Amager Bio, København, som kan købes her.

ANNONCE