Nyhed

Nyt album på trapperne: The Rolling Stones arbejder på nyt materiale

Udspillet byder på bidrag fra den afdøde trommeslager Charlie Watts

Der er næsten gået to årtier siden sidste album med nye sange fra det legendariske rockband The Rolling Stones.

I 2005 udgav de nemlig deres 30. studiealbum i rækken, under titlen A Bigger Bang. Meget tyder dog på, at musiklandskabet snart bliver beriget med nyt fra de garvede englændere. 

Gruppens mangeårige guitarist Ronnie Wood har nemlig netop udtalt til The Sun, at de i skrivende stund er i gang med at arbejde på en ny plade, der er sat til at udkomme til sommer:


“Vi indspiller det nye album lige nu, og vi tager til Los Angeles om få uger for at afslutte det.”

Det kommende udspil markerer sig som bandets første uden deres mangeårige trommeslager Charlie Watts, der desværre gik bort tilbage i august sidste år – kort tid før britrockernes amerikanske No Filter-turné.


Alligevel får man som lytter dog stadig lov til at nyde Watts levere et gedigent trommespil for en sidste gang, fordi det faktisk er at finde på nogle af de kommende numre. Derudover spiller The Rolling Stones’ nuværende trommeslager Steve Jordan også på de kommende numre.

The Rolling Stones' seneste studiealbum er Blue & Lonesome, som udkom i 2016 og byder på fortolkninger af gamle bluesnumre. I foråret 2022 udkom livealbummet El Mocambo 1977 med en 45 år gammel koncertoptagelse fra Toronto, Canada.

LÆS OGSÅ: The Rolling Stones udgiver ny musikvideo – dedikeret til Charlie Watts


ANNONCE