Nyhed

The Rolling Stones udgiver ny musikvideo – dedikeret til Charlie Watts

GAFFA.dk – alt om musik

Nummeret ”Living in the Heart of Love” vil være at finde på genudgivelsen af Tattoo You

Den ikoniske rockgruppe The Rolling Stones har udgivet en musikvideo til sangen “Living in the Heart of Love”, skriver NME. Rullestenene har dedikeret videoen til gruppens nyligt afdøde trommeslager Charlie Watts.

”Living in the Heart of Love” blev indspillet, da bandet arbejdede på albummet Tattoo You fra 1981. Nummeret blev dog ikke en del af albummets trackliste, der i stedet indeholder klassiske sange som ”Start Me Up”, ”Waiting on a Friend” og ”Hang Fire”.


I den nye musikvideo ser vi skuespillerne Marguerite Thiam og Nailia Harzoune på eventyr en aften i Paris. Videoen byder desuden på klip af The Rolling Stones fra Tattoo You-tiden, hvor en god del af fokus naturligvis tilfalder Watts. Ordene ”Charlie Is My Darling” afslutter videoen. Dette var i øvrigt også titlen på den første dokumentar om gruppen fra 1966.

LÆS OGSÅ: NEKROLOG: Charlie Watts er død, 80 år gammel

I august annoncerede The Rolling Stones, at de ville genudgive det klassiske Tattoo You i anledning af albummets 40-års jubilæum. Albummet, som er sat til at udkomme den 22. oktober, vil indeholde tidligere uudgivne numre, herunder ”Living in the Heart of Love”.


Charlie Watts blev en del af The Rolling Stones i 1963 og nåede at spille med gruppen i 58 år, før han døde den 24. august i en alder af 80 år.

Tidligere på måneden havde bandet meldt ud, at Watts ikke ville være i stand til at deltage i deres efterårsturné på grund af en operation. Trommeslager Steve Jordan skulle i stedet afløse Watts. Jordan spillede trommer på nogle af numrene på albummet Dirty Work fra 1986, hvor Watts var plaget af et heroin- og alkoholmisbrug. Han har desuden arbejdet med Keith Richards som del af Richards’ sideprojekt The X-Pensive Winos.

LÆS OGSÅ: The Rolling Stones tager stadig på turné efter Charlie Watts' død


The Rolling Stones har valgt at gennemføre deres forestående No Filter-turné i USA. Den 20. september spillede gruppen en koncert på Gillette Stadium i Foxborough forud for turnéen, som de dedikerede til deres savnede trommeslager. Selve turnéen begynder 26. september i St. Louis, Missouri.

Se den nye musikvideo her:


ANNONCE