Nyhed

SYD FOR SOLEN 2023: Nu vender københavnerfestivalen tilbage

Musikken vender til sommer tilbage til Søndermarken på Frederiksberg i København

Selvom vejret lige nu ikke nødvendigvis udstråler sol, sommer og kolde øl, lover dagen i dag alligevel et strejf af solskin. Festivalen Syd For Solen har nemlig netop inviteret til tre dages festivitas i Frederiksbergs grønne områder, som kommer til at foregå fra den 8. til den 10. juni til næste år.

I sommer så festivalen for første gang nogensinde dagens lys, og lineuppet bød på store, internationale navne som Liam Gallagher, The National, First Aid Kit og Wet Leg. Selvom arrangørerne bag festivalen, det erfarne musikagentur smash!bang!pow!, endnu ikke kan løfte sløret for navnene til den kommende festival, tør de alligevel godt love, at publikum har noget at glæde sig til:

”Vi glæder os helt vildt til endnu engang at byde en masse musikglade mennesker tilbage til Søndermarken. Vi står på spring for meget snart at løfte sløret for, hvilke navne der kommer på plakaten, og jeg tør godt love, at der ligesom sidste år er valgt fra absolut øverste hylde,” fortæller programansvarlig Xenia Grigat i en pressemeddelelse og fortsætter:


”Vi fortsætter programformatet, hvor hver dag har sin egen stil og stemning med et overordnet hovednavn og en perlerække af mellemstore og upcoming navne, der på den ene eller anden komplementerer hovednavnet – musikalsk, stemningsmæssigt eller for eksempel med fælles afsæt i live-energien.”

Konceptet fungerer nemlig sådan, at festivalen hver dag byder på velkendte navne såvel som nye navne, man kan udforske for måske allerførste gang.

LÆS OGSÅ: Ny, stor musikfestival i København


GAFFAs anmelder deltog i sidste års festival, hvor der både blev kvitteret med tre stjerner, men også seks stjerner til de forskellige koncerter.

Blandt andet leverede det amerikanske band The National en seksstjernet optræden, som også fik en masse rosende ord med på vejen:

”The Nationals koncert i Søndermarken var den perfekte måde at lukke denne musikdag på, da de til rørende perfektion demonstrerede, hvorfor de er et af de mest populære bands på den internationale indiescene.”


LÆS OGSÅ: Syd For Solen-arrangør: Der er ingen andre festivaler som vores i København

ANNONCE