Nyhed

Tobias Rahim klar med digtsamling - udkommer i overmorgen

Hitmageren springer nu ud som digter

Der skal absolut ikke herske nogen tvivl om, at Tobias Rahim er en af de største kunstnere på den danske musikscene lige nu. Han har kastet om sig med hits som ”Stor mand” med Andreas Odbjerg og ”Når mænd græder”, spillet udsolgte koncerter og har vundet adskillige fornemme priser.

Af samme årsag skal der heller ikke sættes spørgsmålstegn ved, hvorvidt Rahim er en travl mand eller ej, for hans seneste præstationer taler vist for sig selv. Selvom sangeren har rigeligt at se til, har han imidlertid alligevel haft tid til at skrive endnu en titel på sit flotte CV.

Tobias Rahim har nemlig sammen med Politikens Forlag netop annonceret nyheden om den kommende udgivelse af en ny digtsamling, der bærer titlen Drømme maler virkeligheden.

LÆS OGSÅ: SE: For lille scene til stor euforisk energi fra Tobias Rahim

FOTO: Politikens Forlag
FOTO: Politikens Forlag

”Den her bog er på mange måder et skamløst værk. Men hvad er skam? Og er det ik’ meget fedt at være fri for?” Det er få ord, men det er sådan, Rahim og forlaget beskriver digtsamlingen i en pressemeddelelse, hvor de fortsætter:

”Velkommen til Tobias Rahims første og måske sidste ’digtsamling’. Han har skrevet den, fordi han havde lyst.”

I en række stories på Instagram har sangeren selv sat lidt flere ord på den kommende udgivelse:

”Som nogen måske ved, har jeg altid gerne ville lave en ægte digtsamling med en masse random tanker, der ikke lige passede ind i en sang eller i en samtale, men som helt klart har berettigelse i verden. Jeg har postet noter her (på Instagram, red.) løbende på små sedler i noget tid. Og endelig har jeg samlet et fucking lille værk. En STOR bog,” skriver Rahim og fortsætter:

”Jeg lavede den i en periode, hvor jeg havde det specielt, og jeg har ikke læst den igennem, efter den kom fra tryk.. for hehe.. det venter jeg lige med. Jeg kan ikke lige overskue, hvis der står nogle ting, jeg lykkeligt har glemt. Men hey, da jeg skrev de her digte, mente jeg det. Og der turde jeg sige det hele højt. At jeg er blevet bange siden, er mit eget problem. Ikke bogens. Bogen er modig.”

Værket udkommer på torsdag den 17. november og indeholder, ud over en række digte, fotografier taget af Petra Kleis og Noemi Kapusy.

LÆS OGSÅ: Herkules-mesterværk om Begrebet Angest
ANNONCE