Nyhed

VIDEOPREMIERE: Ginne Marker sender kærlige kys til 70’erne med nyt, diskoklingende nummer

Det nordjyske talent udgiver stærk musikvideo midt i turné

Siden udgivelsen af det anmelderroste debutalbum For Seasons to Come tilbage i 2019 er det gået strålende for singer-songwritertalentet Ginne Marker.

Blandt andet har hun hentet to Carl-priser for Årets talent og Årets jazzkomponist, har givet udsolgte og anmelderroste koncerter og fået en seksstjernet anmeldelse af sit seneste udspil Ulteria.

Ginne Marker er i særdeleshed kendt for sin lyd, der bærer præg af et mix af folk-rock, pop og vokal-jazz, og GAFFAs anmelder sammenlignede endda kunstneren med den internationale stjerne Melody Gardot.

I dag bringer vi imidlertid en videopremiere på Ginne Markers nyeste nummer i rækken, hvor hun prøver kræfter af med en genre, som ikke så tit optræder i hendes flotte bagkatalog. ”Something In The Way You Move” er nemlig et disko-funket nummer, der sender kærlige kys til de sene 1970’ere.

Det kan godt være, at vinterens kulde har indfundet sig med et brag, men det dufter næsten lidt af sommer på ”Something in the Way You Move”, når den diskoklingende guitar danser af sted, mens koklokken oser af fest, dans og glæde. Ifølge en pressemeddelese handler nummeret også af varme – men bare af den kropslige slags:

”Disco-funk er jo et velkendt afrodisiakum, et transportmiddel til varme blikke, sexet dans, hede kys og...! Med andre ord: Kærlighed af den varme og kropslige slags.”

Ginne Marker blev for sit andet udspil Ulteria rost til skyerne af GAFFAs anmelder, som også gav det seks funklende stjerner.

”Jeg fatter ganske enkelt ikke, at én person kan besidde så meget talent. Hun har skrabet bunden – både af personlige grunde og som følge af pandemien – og genopstår nu som en Fugl Føniks; et af de åbenlyst største talenter på den danske musikscene i de sidste ti år.”

LÆS OGSÅ: Talentets andet album er mesterligt
ANNONCE