Nyhed

VIDEOPREMIERE: WhoMadeWhos Tomas Høffding bruger de våben, han kender bedst på ny single

Tomas Høffding har udgivet anden sang til sit kommende album

Tomas Høffding er kendt fra trioen WhoMadeWho, men nu udgiver han også sine egne dansksprogede sange som en del af et kommende soloalbum.

Første single var ”Mine venner,” men nu har han også udgivet ”Liv & død,” som i dag har fået en musikvideo lavet af hans søn på 11 år.

LÆS OGSÅ: TOMAS HØFFDING-INTERVIEW: Krise og nedlukning giver nye muligheder


””Liv & død” er skrevet ud fra en akut manglende følelse af vigtighed i mit følelsesliv. Jeg prøvede at jage det væk med en sang og greb ud efter de våben, jeg kender bedst: Diskobas og hooks,” fortæller Høffding i en pressemeddelelse.

Sangen er en del af albummet Tro, håb, angst & kærlighed, som kommer ud den 10. februar, og det vil han spille på den kommende forårsturné, hvor han besøger fire danske byer. Her vil man også kunne høre sange fra debutalbummet Ild, drømme, frihed og fred.

”Med Lydmor som et beroligende backingkor er det et stille, elektroatmosfærisk univers, som Tomas Høffding fører os ind i. En perfekt partner til gåturene i skovens dybe stille ro, ved stranden eller dér, hvor du ellers får din lokale iltoptankning. Med behørig afstand til alt og alle, der kommer din vej, naturligvis.” Sådan lød ordene fra Esben Suurballe Christensen, som gav albummet fem ud af seks stjerner.


Tomas Høffding og A Mess’ sange bliver til kønsdebatterede dokumentarfilm
ANNONCE