Nyhed

GÆSTER COPENHELL 2023: Stort hovednavns guitarist træder tilbage

Mötley Crües guitarist må trække sig på grund af sygdom

For blot en uge siden blev sløret løftet for to af de store hovednavne, der kommer til at gæste metalfestivalen Copenhell til sommer. Det ene navn af de to er det amerikanske heavy metal-band Mötley Crüe, der består af medlemmerne Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee og Mick Mars.

Til juni er der nok stor sandsynlighed for, at Copenhells festivalgængere får lov til at opleve de garvede herrer spille store hits som ”Kickstart My Heart” og ”Girls, Girls, Girls”, men desværre bliver det uden bandets mangeårige guitarist Mick Mars, der har spillet i bandet siden deres spæde start i 1981.

Det er nemlig lige blevet annonceret, at han har været nødsaget til at trække sig fra at turnere på grund af en degenerativ sygdom, som han har haft, siden han var helt ung. Det skriver Variety, som også har delt den officielle pressemeddelelse.


”På grund af sin vedvarende, smertefulde kamp med sygdommen Ankylosing Spondylitis (A.S.) er Mick ikke længere i stand til at turnere med bandet. Mick vil fortsat være en del af bandet, men kan ikke længere klare turnélivets strabadser. A.S. er en ekstremt smertefuld og invaliderende degenerativ sygdom, som påvirker rygsøjlen.”  

Det er blevet offentliggjort, at den mangeårige guitarist fra Rob Zombie, John 5, kommer til at afløse Mick Mars til gruppens mange kommende koncerter.


Mötley Crüe har gjort verden usikker med deres hedonistiske rock siden 1981, deres seneste album, Saints of Los Angeles, udkom tilbage i 2008 og høstede fine anmeldelser med dens tilbagevenden til gamle tiders dyder. GAFFAs anmelder Keld Rud gav udspillet fire stjerner og skrev dengang:

"De har taget elementer fra deres glorværdige fortid og givet dem en elegant 2008-finish."

LÆS OGSÅ: Værdig gravsten for verdens farligste band


ANNONCE