Nyhed

Mötley Crüe-sanger Vince Neil skadet efter fald fra scenen

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren, der ville få publikum til at klappe med på musikken, da han faldt, måtte siden køres på hospitalet

Forsangeren fra Mötley Crüe, Vince Neil, er kommet til skade, efter at han faldt ned fra scenen under en optræden med sit soloband til Monsters on the Mountain-festivalen i Tennessee, USA fredag den 15. oktober. Dette skriver Billboard.

Musikeren var på vej mod publikum for at opfordre folk til at klappe med på nummeret ”Don’t Go Away Mad (Just Go Away)”, da han ved et uheld kom til at træde ud over scenekanten.


På trods af at scenen ikke var meget højere end en meter, fik musikeren en hård landing på cement, og Neil måtte således halte derfra med hjælp fra sit crew.

Sangeren blev siden kørt med en ambulance til et nærliggende hospital, hvor det blev bekræftet, at Neil havde brækkede ribben. Dette annoncerede bassist, Dana Strum, for publikum på festivalen.

”Sandheden er, at Vince faldt og brækkede ribben, da han faldt. Han kan ikke få vejret, og han vil modtage medicinsk behandling. Han glædede sig sådan over at være her. Han bor i Tennessee. Men han var villig til at holde ud og blive ved, da folkene herinde sagde til ham ’Gør det ikke’. Lad os få et stort bifald, tak, for denne fyr,” sagde Strum.


Bandet fortsatte koncerten uden Mötley Crüe-sangeren, og Neils plads ved mikrofonen blev overtaget af guitaristen Jeff Blando.

Neil har ikke selv kommenteret på episoden, men Mötley Crüe har meldt ud på Twitter, at sangeren er ”hjemme igen og hviler sig efter at have brækket et par ribben fredag aften.” Gruppen ønsker desuden deres forsanger en hurtig bedring, så han er klar til at rocke i 2022, skriver NME.

LÆS OGSÅ: Klichéerne står i kø, når historien om Mötley Crüe endelig filmatiseres


Vince Neil startede sin karriere som sanger i Mötley Crüe, da gruppen blev dannet i 1981. I 1992 blev Neil erstattet af John Corabi, men i 1996 fik han tjansen som sanger tilbage, og Corabi forlod bandet. Neil har desuden også udgivet tre studiealbums som soloartist, hvoraf det første album med titlen Exposed udkom i 1993, og det seneste, Tattoos & Tequila, udkom i 2010.

I 2015 annoncerede Mötley Crüe, at gruppen ville takke af, hvilket blev endeligt markeret med en koncert nytårsaften 2015, der på det tidspunkt blev reklameret for som Mötley Crües sidste koncert nogensinde. Gruppen vendte dog tilbage i 2018.

LÆS OGSÅ: Mötley Crüe er tilbage – og afslører, hvad der fik dem samlet igen


Det er planlagt, at Mötley Crüe og Def Leppard skal tage hul på deres længeventede og længeudsatte nordamerikanske turné til juni 2022. Turnéen, hvor også Poison og Joan Jett & the Blackhearts vil kunne opleves, skulle oprindeligt have fundet sted i 2020, men blev udsat som følge af coronapandemien.

ANNONCE