Nyhed

GAFFAs direktør gennem tre årtier giver stafetten videre

Kaptajnen afmønstrer efter 37 års ansættelse

GAFFA blev etableret i 1983, og det kendte og respekterede medie med 1,2 millioner brugere i Norden kan i 2023 således fejre sit 40-års jubilæum. Det, der startede som et lokalt musikmagasin for Aarhus Amt er med tiden blevet en kendt og respekteret kulturinstitution, der har bredt sig til resten af Skandinavien.

Robert Borges startede i et praktikophold på GAFFAs redaktion i 1985, avancerede op igennem 90’erne og skiftede tidligt til at tage ansvar for salg, markedsføring og drift. Robert har også haft et stort ansvar for den ekspansive udvikling, som har båret virksomheden op igennem historien.

GAFFA har altid fulgt med tiden, både hvad angår forholdet til musikken, det redaktionelle indhold og teknologi. Selvom der i dag stadig udkommer et månedligt gratis magasin, er den primære forretning og kontakt med brugerne for længst blevet digital. Robert Borges har igennem sin tid på direktørposten stået for udvikling af en række forretningsben som f.eks. internetradio, bogforlag, billetbureau, webshop, kundeklub, festivaler og mobilselskab. Nogle idéer lever og er i dag en del af forretningen eller lever deres eget liv. Blandt de blivende kan nævnes GAFFA-Prisen og andre events, som i dag er noget af det, der også er medvirkende til, at GAFFA er kendt blandt de fleste danskere. Samtidig har GAFFA som et af de få medier lykkedes at etablere sig uden for landets grænser, med lokale udgaver og stor lokal forankring, indtil videre i Norge og Sverige, hvor GAFFA blev introduceret i 2010 og 2012.


GAFFAs direktør har nu sat dato på sin exit og giver dermed ansvaret for virksomhedens fortsatte udvikling videre.

GAFFAs bestyrelse går nu i gang med at finde en ny direktør og frontfigur for GAFFA i hele Skandinavien, og indtil da overtages den administrative ledelse af bestyrelsesformand Kristian Lautrup-Nielsen.

”Det har været en lang og stormfuld rejse – og i særdeleshed under corona-krisen – og mens det gode skib er godt på vej til sikker havn, afmønstrer kaptajnen for at give plads til nye kræfter, friske øjne, ører og hjerter, som jeg er sikker på vil videreføre GAFFA til glæde for vores mange trofaste læsere”, siger Robert Borges.


Robert Borges vil i eftertiden fortsat bistå GAFFA med en række opgaver såsom planlægning af GAFFA-Prisen og udviklingen af GAFFA i Norge. Robert Borges har da også valgt at beholde sin aktiepost i GAFFA Holding ApS, som er selskabet, der ejer det danske og svenske driftsselskab.

LÆS OGSÅ: ROBERT BORGES: Her er otte sange, der betyder noget særligt for mig

ANNONCE