Nyhed

GUIDE: Fem musikarrangementer, du ikke må gå glip af til Kulturnatten

Du kan blandt andre opleve Anne Linnet og Guldimund til en række af musikalske arrangementer

Den årlige Kulturnatten løbet af stablen i morgen, den 14. oktober, i København og på Frederiksberg. Mellem klokken 18:00 – 00:00 kan du komme til flere kulturelle begivenheder med et Kulturpas, du kan købe for kun 110 kroner, meddeler en pressemeddelelse.

Som del af de kulturelle begivenheder gemmer der sig forskellige musikarrangementer, hvor GAFFA har udvalgt fem, som du ikke må snyde dig selv for at opleve, hvis du skal deltage i dette års Kulturnatten.

Anne Linnet, Knud Romer og Asger Schnack

På Frederiksberg Hovedbibliotek vil der være fokus på Lydspor i Litteraturen, hvor du kan møde musiker Anne Linnet og forfatter Knud Romer i en snak omkring, hvordan musik og litteratur inspirerer dem i skabelsen af nye værker.

Derudover vil forfatter Asger Schnack afspille lydspor fra blandt andre David Bowie, Michael Strunge og Klaus Høeck.

Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med at arbejde med lydspor sammen med musiker og producer Mashti.

Guldimund

Den 29-årige Asger Nordtorp, der går under kunstnernavnet Guldimund, spiller en intim duokoncert i Nikolaj Kunsthal. Det vil foregå henholdsvis klokken 20:00 og 22:00 og tager del i udstillingen Drift af Thorbjørn Lausten – en udstilling, der bevæger sig i krydsfeltet mellem kunst, videnskab og teknologi.

Bilal Irshed Trio

Du kan også opleve verdensmusikken igennem Bilal Irshed Trio, der afholder tre koncerter i løbet af aftenen. Trioen består af den palæstinensiske Bilal Irshed, danske bassist Rasmus Møldrup og den cubanske perkussionist Yohan Ramon. De vil præsentere karakteristiske og orientalske musiknumre samt nyfortolkninger af en særegen musiktradition.

Frederiksberg Rådhus og Copenhagen Phil

I rådhushallen kan man opleve en unik koncertoplevelse med Open Orchestra, som Frederiksberg Rådhus og Copenhagen Phil præsenterer. Til koncerten kan man komme helt tæt på orkestrets musikere, der vil opføre værker af blandt andre Mozart og Beethoven.

Rytmisk Musikkonservatorium

På Rytmisk Musikkonservatorium har man mulighed for at opleve nye kompositioner og pop-up koncerter fra spændende artister. Derudover kan man opleve stedets koncertsale, øvelokaler og de musiske laboratorier.

Du kan derudover også opleve et arrangement med sing along på Bennys Badekar samt en præstation af det 60 mand store Vesterbro Gospelkor.

LÆS OGSÅ: Musikalsk søstersolidaritetsfest vakte jubel i Jylland

ANNONCE