Nyhed

Tobias Rahim melder ud efter angstanfald: ”Jeg er ved at komme mig igen”

Udmeldingen sker i lyset af hans udeblivelse fra P3 Guld

Det er efterhånden ved at være en måneds tid siden, musikprisuddelingen P3 Guld fandt sted i DR Koncertsalen. Som sædvanlig var det en festlig aften, hvor formålet var at hylde talenter på den danske musikscene.

Den mest suveræne pris – P3 Prisen – gik i år til den folkekære kunstner Tobias Rahim for blandt andet at være ”genre- og grænseløs” og ”samtidig følsom og poetisk”, som DR selv beskriver det i begrundelsen af valget. Desværre kunne Rahim ikke selv være der til at tage imod den fornemme pris, for kort tid før arrangementet fandt sted, måtte han af gode grunde melde afbud.

Kunstneren var nemlig blevet overvældet af et angstanfald under prøverne til showet, som Rahims producer Arto Eriksen fortalte fra scenen. Rahim skulle også have optrådt med storhittet ”Når mænd græder”, men i stedet fremførte hans korsanger Zaina Jouret Segujja nummeret.

Tre uger er der gået uden nogen form for livstegn fra Rahim, men det er der imidlertid lavet om på. Sangeren har nemlig tyet til sin Instagram-profil for at dele en opdatering om sin tilstand gennem en række stories:

”Som nogen sikkert ved, har jeg lige måttet trække stikket i noget tid, da jeg blev ramt af noget heftig angst. Og emotionelt kaos. Men jeg er ved at komme ovenpå igen. Det har været sygt at tænde telefonen igen efter sådan en tur og se, at den er fyldt med kærlighed,” skriver Rahim og fortsætter:

”Tak for beskederne, tak for tankerne. Det er dejligt. Også selvom jeg ikke har så meget overskud til at tale eller svare for tiden.”

Udover en opdatering om sin tilstand sætter han også ord på modtagelsen af P3 Prisen, som han af gode grunde ikke selv kunne modtage:

”Selvom jeg ikke kunne være der, er det en stor ting at vinde P3 Guld. Crazy shit. Tror ikke helt, jeg forstår det endnu. Også det med Royal Arena. Tak til dig Zaina (hans korsanger, red.) for at træde til og give ”Når mænd græder” så meget sjæl.”

Udover en kommende arenaturné har Rahim også et kommende album i støbeskeen, men ifølge ham skal angsten ikke stå i vejen for udgivelsen:

”Sony spurgte, om jeg ville udskyde min albumudgivelse, til jeg har fået det bedre og er kommet lidt på afstand af det hele. Men jeg har det faktisk omvendt. Jeg vil bare gerne have det album ud at leve. Alt kærlighed herfra.”

Vi har i GAFFA kontaktet Tobias Rahims management, som har sagt god for, at vi har benyttet os af hans citater.

LÆS OGSÅ: Gigantisk hit-siesta med solstråler på lydformat

ANNONCE