Nyhed

Trækker stikket for en stund: Prisma turnerer først næste forår

De to søstre har haft rigeligt at se til over sommeren. Derfor venter de lidt med at turnere.

Prisma består af de to søstre, Frida og Sirid Møl Kristensen, og de har haft hele 35 koncerter over sommeren med ep'en Inside Out, der var en fuldtræffer ifølge GAFFA. Nu tager de en velfortjent pause for ikke at brænde ud, som man desværre ofte ser i musikbranchen, blandt andet med de unge medlemmer af bandet Blæst.

”Hele det sidste halve år har været en kæmpe rejse for os, hvor vi har lært helt vildt meget på rekordtid. Da vi først så, hvor mange koncerter vi skulle spille, var vi i tvivl, om vi kunne løse opgaven. Men vi har taget en dag ad gangen og gjort os umage, og det hele er faktisk gået rigtig godt,” siger Frida Kristensen i en pressemeddelelse.

”Men sommeren har også været med en vished om, at efteråret og vinteren ville komme, hvor vi kunne pakke os ned i vores hule og skrive ny musik. Det glæder jeg mig personligt rigtig meget til,” uddyber søsteren Sirid Kristensen.

Det er grunden til, at de først turnerer næste forår, hvor de besøger 15 danske byer. De blev tilbudt 20, men i et forsøg på at passe på pigerne er den blevet skåret ind til benet. Og ifølge pressemeddelelsen er der en risiko for, at duoen spiller nogle af de nye sange fra vinterhiet til koncerterne.


Man kan købe billetter lige her.


LÆS OGSÅ: RAMT AF STRESS: Blæst aflyser stribevis af koncerter

ANNONCE