Nyhed

Vild rekord: Taylor Swift indtager førsteplads på Spotify

Spotify kalder popsangeren en sand legende

Efter blot sit første døgns levetid placerede Taylor Swifts nye album Midnights sig på pladsen over det mest streamede album på en dag på Spotify, skriver NME. Derved markerer Taylor Swift sig også som den mest streamede artist på en dag.

Med det længe ventede 10. studiealbum, som Swift annoncerede tidligere på året, gik fans altså amok, da det blev udgivet ved midnat (amerikansk tid) den 21. oktober. Swift er overvældet over modtagelsen og har derfor takket sine fans.

”Hvordan blev jeg så heldig, at jer derude gør noget så overvældende?! Altså, hvad skete der lige?!, skrev hun på sin Twitterprofil. I opslaget delte hun også Spotifys opslag omkring Swifts rekord, der havde overskriften:


”Det er en sand legende”.


Forud for udgivelsen af Midnights beskrev sangeren albummet som værende 13 fortællinger i 13 sange, der alle beskriver tanker og drømme fra 13 søvnløse nætter.

Taylor Swift har allerede udgivet musikvideoen til nummeret ”Anti-Hero”, og for nyligt delte Janet Jackson en video af sig selv, der lytter til nummeret ”Snow on the Beach” - et nummer, Swift har lavet i samarbejde med Lana Del Rey.

Sætningen ”Now I’m all for you like Janet” er nemlig en reference til Jacksons nummer ”All for You”, og i videoen gør Jackson det klart, med både ansigtsudtryk og udtrykket ”det er godt”, at hun kan lide referencen.


Blot få timer efter udgivelsen af Midnights udgav Swift allerede en udvidet version af albummet med syv ekstra numre.


LÆS OGSÅ: Taylor Swift: Her er hemmeligheden bag mine hits

ANNONCE