Nyhed

Britney Spears til søn: Måske kan du fortælle, hvorfor vores familie har opført sig sådan

Offentligt familiedrama fortsætter for fuld udblæsning

Der er næppe nogen tvivl om, at popstjernen Britney Spears har levet et på mange måder vanskeligt liv. Senest er hun netop kommet ud af en 13 år lang periode, hvor hun har været umyndiggjort af sin far, som har haft det meste kontrol over sangerens liv og karriere.

Man skulle tro, at det så betød, at Spears endelig var fri for alt, hvad der hedder familiedrama, men det synes desværre langtfra at være tilfældet.

I søndags (den 4. september, red.) gav Spears’ eksmand Kevin Federline samt sønnerne Jayden og Preston Spears nemlig et interview til tv-nyhedsmagasinet 60 Minutes Australia, hvilket har kastet endnu mere benzin på bålet.


Sønnerne har ikke set deres mor i seks måneder, efter eksmanden offentligt har udtrykt, at ”der er sket alt for mange ting, som jeg ikke føler mig tilpas med”, her citeret fra Page Six.  

I interviewet med 60 Minutes hører man nu fra sønnerne selv, hvorfor de har taget afstand til deres berømte mor. Den ældste søn, Jayden Spears, understreger, at han ikke nærer noget had mod sin mor og fortæller yderligere:


”Jeg tror 100 procent på, at vores forhold kan løses. Jeg tror, det tager lang tid og indsats. Jeg vil bare gerne for hende, at hun mentalt får det bedre. Når det er løst, så vil jeg rigtig gerne se hende igen”.

Sønnen fortsatte i klippet med at adressere en besked direkte til sin mor: ”Jeg elsker dig meget, og jeg håber på det bedste for dig. Måske kan vi en dag sætte os ned sådan her og snakke sammen igen”.

Den ældste søns meget offentlige besked er dog bestemt ikke faldet i god jord hos Britney Spears, der dagen efter (den 5. september, red.) delte et lydklip på sin Instagram-profil, hvor hun langede ud efter sin søns opførsel.


Her fortæller hun blandt andet, at hun har brug for ”ubetinget kærlighed og støtte” fra sin familie og ikke nedladende kommentarer om hendes mentale helbred.

”Det gør mig trist, at ingen af jer (hendes to sønner, red.) har værdsat mig som en person. I har været vidne til, hvordan min familie har været mod mig, og det er alt, I ved”, fortæller Spears i lydklippet og fortsætter: ”Som jeg før har sagt, så føler jeg, at I alle i hemmelighed kan lide at fortælle om, at der er noget galt med mig”.

Spears konkluderer lydklippet med en spydig kommentar til det afsluttede værgemål:


”Gud ville ikke have tilladt det at ske for mig, hvis han faktisk eksisterede”, understreger hun og fortsætter: ”Jeg tror ikke på Gud længere, efter den måde mine børn og min familie har behandlet mig på. Der er ikke noget at tro på længere. Jeg er ateist, folkens”.

Lydklippet er sidenhen blevet slettet, men er i stedet blevet erstattet med et opslag, hvor Spears skriftligt sætter ord på sin holdning om hele situationen.

"Det gør mig meget trist at tænke på hans udsagn om, at jeg ikke levede op til hans forventninger til mig som mor (...) Måske kan DU, kære barn, fortælle mig, hvorfor vores familie ville opføre sig sådan her!!!!", skriver Spears blandt andet.


LÆS OGSÅ: Britney Spears taler ud: De dræbte mig


ANNONCE