Nyhed

Madrugada giver dansk koncert - i eksklusive omgivelser

Det navnkundige norske alt-rock-band besøger København til september

De har allerede meldt deres ankomst til sommerens Northside Festival i Aarhus. Og nu forlyder det, at Madrugada minsandten også kommer til København et par måneder senere. Nærmere bestemt 3. september, hvor de giver koncert på Det Kgl. Teater i København.

Madrugada blev dannet for 30 år siden og albumdebuterede med Industrial Silence i 1999. I 2007 døde bandets guitarist og medgrundlægger Robert Burås i en alder af blot 31 år, hvorefter bandet besluttede at gå hver til sit.

De blev dog genforenet i sommeren 2018 og besøgte både Amager Bio i København og aarhusianske Train i foråret 2019 som led i deres genforeningsturné. I 2022 kom bandet tilbage til Danmark og gav koncerter i både Aarhus, Odense og København i marts og på Tønder Festival i august måned. Og i 2023 gælder det altså NorthSide – og Det Kongelige Teater. 


Det Kongelige Teater har ligget på sin nuværende plads på Kongens Nytorv i København siden 1748. Det historiske teater danner med mellemrum ramme om rockkoncerter. Tidligere har eksempelvis Lou Reed og Patti Smith optrådt på stedet, og i næste uge lægger Tori Amos vejen forbi på sin aktuelle turné.

Billetter til koncerten den 3. september sættes til salg den 20. april klokken 11.00 via Allthingslive.dk og Ticketmaster.dk. De koster fra 345 kroner plus gebyr.

Sivert Høyem: Jeg spiller ikke uden mønter i min lomme


ANNONCE