Nyhed

Sivert Høyem vender tilbage til Danmark

Norske Sivert Høyem gør livecomeback i Danmark med sin første europæiske turné som soloartist i otte år

Norske Sivert Høyem gør comeback i Danmark med sin første europæiske turné som soloartist i otte år. Sivert Høyem indledte sin musikkarriere som frontmand for det norske alternative rockband Madrugada i 1992.

Bandet markerede sig på den internationale musikscene med deres karakteristiske lyd og Høyems dybe, følelsesladede stemme. I 2007 blev bandet dog ramt af en tragisk begivenhed, da guitarist Robert Burås pludselig døde i en alder af kun 31 år.

Trods det uventede tab traf Madrugada i en kollektiv beslutning om at færdiggøre det album, de arbejdede på, og som efterfølgende blev udgivet i 2008. 


Efter Madrugadas opløsning tog Sivert Høyem hul på en solokarriere, der ledte til albummene: Ladies and Gentlemen of the Opposition (2004), Moon Landing (2009), Long Slow Distance (2011), Endless Love (2014) og Lioness (2016).

I 2019 drog Madrugada så på genforeningsturné for at fejre 20 års-jubilæet for debutalbummet, og i den forbindelse besøgte de også Danmark, hvor GAFFAs anmelder var begejstret for koncerten på Train.

Gruppen har senest givet tre koncerter i Danmark her i 2023. I en anmeldelse gav GAFFA deres performance på Det Kongelige Teater fem stjerner på trods af en kedelig start". Ifølge anmelder Rasmus Jensen kom bandet nemlig særdeles stærkt igen: 


"Det skal dog ikke aflede opmærksomheden fra koncertens helhedsindtryk, hvor de royale rammer, bandets høje kvalitet, publikums dedikation og solide hits som blandt andet “The Kids Are on High Street”, “Salt” og “Majesty” cementerer Madrugada som et af tidens absolutte bedste rockbands," hed det blandt andet i anmeldelsen.

On an Island repræsenterer Sivert Høyems seneste udfoldelse som solomusiker og fungerer samtidig som titlen på den kommende turné. Denne turné markerer solisten Sivert Høyems tilbagevenden til livescenen efter otte års fravær på grund af sit engagement med Madrugada. 

I det kommende år får du chancen for at opleve hans nye album live i både København og Aarhus, når Sivert Høyem og hans band gæster Train og Pumpehuset henholdsvis den 3. og 4. april.


Billetsalget til On an Island Tour 2024 er startet og kan købes fra 350 kr. via allthingslive.dk eller ticketmaster.dk.

Sivert Høyem: Jeg spiller ikke uden mønter i min lomme

ANNONCE