Nyhed

SMUKFEST 2023: Seks nye navne føjet til søndagsprogrammet

Så mangler der kun et enkelt navn, før Smukfests søndagsprogram er helt på plads

Det er kun få dage siden, GAFFAs anmelder var forbi Viften i Rødovre for at høre Luftens Helte - og efterfølgende smed fem stjerner efter bandet, som har specialiseret sig i at fortolke sange fra Disneys populære tegnefilmsunivers.

Nu har Luftens Helte så meldt deres ankomst til Smukfest 2023, hvor de - nøjagtig ligesom sidste sommer - vil kunne opleves på festivalens sidste dag, søndag den 6. august. Samtidig offentliggøres fem andre navne - og dermed mangler kun et enkelt, før søndagsprogrammet er komplet, forlyder det fra festivalen.

De øvrige fem navne, som just er annonceret, er Magtens Korridorer, Ude Af Kontrol, Aarhus Symfoniorkester, Skanderborgs Ungdoms- og Pigekor og Mek Pek Party Band. 


Mek Pek - som egentlig hedder Mek Falk - er en veritabel institution på den danske musikscene. Han indledte karrieren som bassist i det aarhusianske punkband Lost Kids, og har siden markeret sig som en markant figur på den danske børnemusikscene.

Mek Pek er søn af den navnkundige, aarhusianske musiklærer og ildsjæl Leif Falk - og far til produceren Emil Falk. I efteråret 2022 udgav Mek Pek en ep med nye, dansksprogede sange for et voksent publikum.

Smukfest i Skanderborg afvikles i år mellem 30. juli og 6. august. For et par uger siden smed arrangørerne en gevaldig trumf i skikkelse af amerikanske Christina Aguilera. Den i dag 42-årige stjerne slog eftertrykkeligt igennem omkring årtusindskiftet og har ikke optrådt i Danmark i 20 år. 


SMUKFEST 2023: Ti danske navne fra toppen og vækstlaget føjes til programmet

ANNONCE