Nyhed

EFTER JOKE: Overraskende gæstesanger dukkede op til Foo Fighters-koncert

En stående koncertjoke kulminerede med en overraskende gæsteoptræden i weekenden

Nogle gange går en joke for langt – og andre gange går den lige præcis langt nok.

Sidstnævnte var tilfældet i weekenden til Foo Fighters koncert ved Outside Lands festival i San Francisco. Det amerikanske rockband er lige nu på turné med deres 11. studiealbum But Here We Are. Med sig har de også deres nye trommeslager Josh Freese, som overtog jobbet, efter at bandets tidligere trommeslager Taylor Hawkins gik bort i marts

På turnéen spiller Foo Fighters et særligt mini-medley over Freeses imponerende CV, som blandt andet tæller samarbejder med Guns n’ Roses, Nine Inch Nails samt et job som trommeslager på Michael Bublés 2009-hit ”Haven’t Met You Yet”.


Netop Bublés sang er blevet en tilbagevendende joke til Foo Fighters' koncerter, hvor bandet har inviteret tilfældige fans på scenen til at give en liveoptræden af nummeret. Til koncerten i lørdags fortsatte Foo Fighters derfor, traditionen, tro med at lede efter en sanger blandt publikum.

Her landede kameraet på en fan med et ”Jeg elsker Bublé"-skilt. Den valgte fan viste sig dog ikke at være hvem som helst, men Michael Bublé selv.


”Den her skiderik har bare af at kende sangen,” lød det ironisk fra Foo Fighters forsanger Dave Grohl, inden Bublé og bandet sammen spillede ”Haven’t Met You Yet” for publikum.

Efter sangen satte Grohl nogle flere ord på den overraskende gæsteoptræden:

”Jeg vil fortælle jer noget, og jeg vil gøre det forbandet klart, for vi har ikke meget tid. Vi har gjort den her ting, hvor folk fra publikum kommer op til os og siger ’jeg kender den sang,’ og så kender de kun første vers. Så den her seje skiderik (Bublé red.) – og jeg laver ikke sjov – fløj hertil i dag fra Argentina for at synge den sang for jer. For der er ikke noget, der hedder at tage en joke for langt,” lød det fra Grohl.


Foo Fighters' album But Here We Are blev anmeldt af GAFFA, som gav det tre stjerner.

”Det tager tid for albummet at bide sig rigtig fast, og man skal først igennem en række forglemmelige melodier og halvfersk sangskrivning, før uimodståeligt isnende ’Hearing Voices’ brænder igennem som den første af en række fuldtræffere på et album, der ellers – mærkværdigt nok, omstændighederne taget i betragtning – byder på noget uinspireret sangskrivning,” hed det blandt andet fra GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez.

BAKSPEJLET: Da Dave Grohl faldt, og Taylor Hawkins overtog showet: “You’re gonna do it!”


ANNONCE