Nyhed

GOD OVERRASKELSE: Taylor Swift delte stor nyhed på scenen i aftes

Fans fik mere end blot musik serveret til gårsdagens koncert i Los Angeles

I går aftes afsluttede Taylor Swift den amerikanske del af sin Eras-turné på SoFi Stadium i Los Angeles. Her fik de fremmødte Swift-fans sig en glædelig overraskelse, da den rekordslående sangerinde afslørede datoen for sin genindspilning af 2014-albummet 1989.

Til koncerten afbrød Swift kortvarigt showet, da der var noget, hun gerne ville vise: ”Der er noget, som jeg har været i gang med i virkelig, virkelig latterligt pinlig lang tid. I stedet for at fortælle jer om det, tror jeg bare, jeg vil vise jer det,” lød det fra Swift ifølge Rolling Stone, hvorefter skærmen bag hende viste coverbilledet til 1989 (Taylor’s Version).

Albummet står til at udkomme 27. oktober – præcis ni år efter originalen. 1989 (Taylor’s Version) er det fjerde album i en række af genindspilninger af Swifts bagaktalog. Taylor Swift begyndte i 2019 at genindspille sine seks første album, som blev oprindelig blev udgivet på pladeselskabet Big Machine Records.


Pladeselskabet, og dermed også rettighederne til albummene, blev senere købt af manageren og forretningsmanden Scooter Braun, som Swift har en mangeårig fejde med. Da det ikke var muligt at få rettighederne til de originale albums tilbage, besluttede Swift at generobre ejerskabet over sin musik ved at indspille pladerne på ny.

Rækken af Taylor’s Version-genindspilninger omfatter indtil videre albummene Fearless, Red, Speak Now – og nu altså også snart 1989.

I foråret 2024 starter den europæiske del af Taylor Swifts populære Eras-turné. Det bliver desværre uden koncerter i Danmark, og danske fans må derfor tage rejsen til for eksempel Sverige, Tyskland eller England for at se den store verdensstjerne.


BAGKATALOG: Da Taylor Swift talte med GAFFA - og roste Alphabeat

ANNONCE