Nyhed

SJOV PÅ ET FREMMEDSPROG: The 1975 kommer til Danmark

Få måneder efter sommerens koncert i Aarhus annoncerer Matty Healy og kompagni ny dansk koncert

Sidste år udgav The 1975 deres seneste album - med titlen Being Funny in a Foreign Language - og gav i den forbindelse også interview til GAFFA. Tilbage i juni kom de til Danmark for at optræde på årets Northside-festival i Aarhus - og nu har bandet minsandten varslet endnu et besøg herhjemme.

Det bliver KB Hallen i København, som kommer til at danne ramme om koncerten, som finder sted den 10. marts 2024. Billetter koster 445 kroner plus gebyr og billetsalget går i gang den 8. september klokken 10.00 via Allthingslive.dk og Billetlugen.dk.

GAFFAs anmelder var ikke overvældende imponeret over sommerens koncert i Aarhus:


"Personligt synes jeg, at koncerten hverken var særlig teatralsk eller udpræget intim, men bare et rimeligt show fra et poprockband, der heldigvis har mange stærke sange under bæltet og spillede ganske godt, men denne aften med fordel kunne have skruet op for lyden," lød det blandt andet fra Ole Rosenstand Svidt i hans trestjernede anmeldelse.

The 1975 på Loppen, København 2013.
The 1975 på Loppen, København 2013.

Endnu mindre entusiastisk var anmeldelsen af sidste års studiealbum, som blev takseret til to stjerner under overskriften "En udmattet mavepuster omsvøbt af træg konformitet."


Men mon ikke der alligevel er en del danske fans, som vil glæde sig over muligheden for et gensyn med Manchester-bandet, som udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2013 og lagde vejen forbi Loppen i København samme år. Den koncert fik i øvrigt fem stjerner.

Moderne boyband i skizofren genreblanding

ANNONCE