Nyhed

Creative forbedrer støjreduktionen i nyt in-ear-headset

Bedre batterilevetid og hybrid støjreduktion skal give en bedre lytteoplevelse i nyt headset

To nye headsets i Zen-serien fra Creative, Zen Air Plus og Zen Air Pro, sigter mod at at forbedre lytteoplevelsen for folk, der gerne vil have headsets med på farten.

Begge headsets er udstyret med LE Audio med LC3-Codec, har 10mm dynamiske drivere og (som skrevet), hybrid aktiv støjreduktion. Begge understøtter Bluetooth 5.3 og AAC-lydcodec og skulle have udvidet batterilevetid.

Ifølge Creative er de nye headsets udviklet til aktive folk på farten, og Zen Air Plus har fået en IPX4-klassificering, hvilket ikke gør den vandtæt, men som dog sikrer, at den kan tåle lidt regndråber på løbeturen. Creative Zen Air Pro har fået en IPX5-klassificering, hvilket gør at den tåler mere vand og støv.


Zen Air Pro til venstre og Zen Air Plus til højre
Zen Air Pro til venstre og Zen Air Plus til højre

Pro-modellen har, ifølge Creative, fået en batterilevetid på op til 33 timer, mens Plus lover 32 timer – ikke den store forskel, trods alt. Producenten fortæller at Pro-modellen har fået den laveste latenstid, helt ned til 20ms, hvilket er godt nyt for alle os, der gerne vil se film på mobilen og nyde lyden i headsettet.

Pro-versionen har også fået seks mikrofoner, hvor de fire registrerer og filtrerer baggrundsstøj væk når støjreduktionen er slået til, og to der skulle give den gode og klare samtalekvalitet. Plus-modellen har også fået seks mikrofoner, tre på hver side, med teknologi, der skulle analysere og fjerne uønsket baggrundsstøj og sikre god stemmekvalitet under opkald.


LÆS OGSÅ: Nu bliver det lettere at fjerne spammere på Instagram

ANNONCE