Nyhed

STÆRKT COVER: Hør Cigarettes after Sex fortolke Radiohead

Fire år efter seneste studiealbum og danmarksbesøg deler Texas-bandet et særligt outtake

Det er efterhånden fire år siden, det texanske band med det inciterende bandnavn Cigarettes after Sex sidst var albumaktuelle.

Det var med deres andet studiealbum Cry fra 2019, som også bragte bandet en tur forbi Den Grå Hal i november samme år. Den foregående sommer - i juni '18 - havde Cigarettes after Sex spillet på Northside Festival i Aarhus.

Nu er der så nyt fra bandet i form af en coverversion af Radioheads "Motion Picture Soundtrack" - oprindeligt udgivet på Radioheads album Kid A fra 2000. Du kan høre det nye take på sangen herunder.


"Første gang, jeg hørte sangen, var en liveversion med bare vokal og guitar, optaget ved en koncert i 1997," fortæller Cigarettes after Sex-frontmand Greg Gonzales i en pressemeddelelse og uddyber:

"Jeg elsker den måde, de tranformerede sangen til den færdige version, som de indspillede flere år senere, men der var et eller andet ved den oprindelige, nedbarberede udgave, som jeg ikke kunne slippe. Jeg ville gerne have, at vores version skulle forsøge at indfange den fornemmelse og fokusere på den smukke tristesse og romance, jeg hørte i teksten," forklarer Gonzales og tilføjer:

"Vi indspillede faktisk sangen tilbage i 2015, samme dag som vi lavede "Affection" og vores coverversioner af "Keep On Loving You" og "Neon Moon," men af en eller anden grund føltes det ikke helt rigtigt at udgive den indtil nu. Heldigvis har sangen fået større personlig betydning for mig gennem årene, og jeg er virkelig glad for, at den endelig udkommer nu."


Cigarettes after Sex kreerer kærlighedssange, der lyder af vemod og efterår

ANNONCE