Nyhed

MØRK FERIE: Cigarettes After Sex klar med ny single - hør den her

Bandet tager også på turné i anledning af nyt album og kommer tæt på Danmark

Det er knap to måneder siden, man kunne høre første smagsprøve på bandet Cigarettes After Sexs nye album X. Nu er bandet klar med deres anden single ”Dark Vacay”. Sangen blander minder fra en tur til Prag, hvor man går igennem gaderne lidt svimmel og fuld, og et roadtrip med ekskæresten. Hør sangen nederst i artiklen. 

“Sangen handler om et forhold, som jeg havde for nogle år tilbage. Vi tog på en tur, hvor vi var heldige at besøge en masse fantastiske steder sammen. Vi havde det sjovt til at starte med, men efter noget tid gik det ned ad bakke. Vi gik fra hinanden kort tid efter, og jeg var efterladt med ønsket om, at vi forhåbentlig kunne se alt det smukke omkring os, før det var for sent,” fortæller forsangeren Greg Gonzalez i en pressemeddelelse.

Det er snart fem år siden at Cigarettes After Sex sidst var albumaktuelle. Det var med deres andet album Cry, fra 2019. Med albummet høstede bandet hele seks stjerner fra GAFFA.


”Cigarettes After Sex viser endnu engang, at der langtfra altid er behov for nytænkning hvert tredje minut, for på Cry er sammenhængskraften netop noget af det, der står stærkest tilbage. Med et nærvær, der er en gave til tidens soniske output,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Den nye plade udkommer den 12. juli, og man kan allerede nu forudbestille albummet. 

Cigarettes After Sexs verdensturné starter i efteråret, og datoerne kan ses lige her. I pressemeddelelsen fortæller de også, at der er tilføjet flere datoer på turnéplanen - der er dog ikke nogen danske koncerter på programmet. De kan dog opleves blandt andet i London, Paris og Berlin, som kun ligger en togtur væk. 


Trackliste:
1. "X's"
2. "Tejano Blue"
3. "Silver Sable"
4. "Hideaway"
5. "Holding You, Holding me"
6. "Dark Vacay"
7. "Baby Blue Movie"
8. "Hot"
9. "Dreams From Bunker Hill"
10. "Ambien Slide"

Cigarettes After Sex: Samleje afbrudt af forløsning


ANNONCE