Nyhed

The Pretenders kommer til Danmark

Fem år efter deres festivalkoncert på Jelling vender Chrissie Hynde og kompagni tilbage med aktuelt album i bagagen

Det er efterhånden 50 år siden, en blot 21-årig Chrissie Hynde forlod Ohio for at slå sig ned i London, hvor hun blandt andet skrev for NME. Resten er historie, for fem år senere var The Pretenders en realitet - og i '79 kom det selvbetitlede debutalbum, inklusive singlerne "Stop Your Sobbing" og "Brass in Pocket".

Tilbage i september kom deres seneste album, Relentless, og i idag har The Pretenders så annonceret to danske koncerter som led i deres 2024-turné. Det er henholdsvis Amager Bio i København og Værket i Randers, som kommer til at danne ramme om de to shows. 

De finder sted den 11. og 14. marts, og billetter sættes i salg på mandag den 11. december klokken 10.00 via spillestedernes respektive hjemmesider.


The Pretenders kunne senest opleves herhjemme i 2019, hvor de gav koncert på Jelling Musikfestival. "En imponerende og medrivende koncert fra en tidløs kvinde, der ikke har nogen udløbsdato på sig," opsummerede GAFFAs Klaus Hansen ved dén lejlighed.

Koncerterne til marts er en forholdsvis sjælden mulighed for at opleve The Pretenders herhjemme. Foruden besøget på Jelling i '19 har de kun spillet tre koncerter herhjemme de sidste knap tredive år. Det var på Train og Vega i sommeren 2003 og igen på Train i 2009.

Tam udgave af vild bog


ANNONCE