Nyhed

Premiere: The Pretenders udgiver ny og delvis animeret "Holy Commotion”-musikvideo

Det amerikansk-engelske rockband er nu aktuelle med ny musikvideo og udgiver derudover nyt studiealbum til oktober.

The Pretenders har netop udgivet en musikvideo til førstesinglen ”Holy Commotion”, som nu kan streames på YouTube. Derudover er det amerikansk-engelske rockband til oktober aktuelle med albummet ”Alone”, der markerer forsanger og sangskriver Chrissie Hyndes 65-års fødselsdag.

The Pretenders, som blev dannet i 1978, udgav sidst musik i 2008 i forbindelse med studiealbummet ”Break Up The Concrete”. Siden da har bandet ikke rørt på sig, men nu er de altså aktuelle med en ”Holy Commotion”-musikvideo. I den delvise animerede sort-hvid-video følges The Pretenders studieindspilning af musik, mens animerede objekter såsom lydbølger høretelefoner og skrifttegn løbende optræder på de levende billeder og er med til at biddrage til videoens fortælling.

Ud over den nye musikvideo er The Pretenders som sagt ved at lægge sidste hånd på et helt nyt studiealbum, der udkommer den 21. oktober. ”Alone” er indspillet i Nashville med forsanger og guitarlist Dan Auerbach fra The Black Keys. Auerbach har, i forbindelse med indspilningen af det nye album, både ageret producer samt multiinstrumentalist.


Chrissie Hyndes udtaler følgende om sine tanker i forhold til ”Alone”:

“Denne her plade er, hvad jeg elsker højst – rigtige mennesker, der spiller rigtig musik. Jeg sang og indspillede hver eneste vokal over 48 timer – 48 timer til at synge vokalerne, 40 års forberedelse!”

Se The Pretenders' spritnye musikvideo til "Holy Commotion" herunder:

ANNONCE