Nyhed

White Lies kommer til Danmark

Blot et halvt år efter sommerens Northside-koncert har den britiske trio atter meldt deres ankomst til landet

Til januar er det nøjagtig femten år siden, britiske White Lies udgav debutalbummet To Lose My Life. Albummet blev en succes ved udgivelsen i 2009, og fulgt op af koncerter på såvel Roskilde i juli '09 og på Vega nogle måneder senere.

Siden har bandet fulgt op med yderligere fem studiealbum og en række besøg herhjemme - fra Skive Festival i 2010, både KB Hallen, Northside og Horsens Ny Teater i '11, Smukfest i '12 og '17, Vega i '13 og '16 og med flere.

Nu er trioen så atter klar til at møde deres danske publikum - denne gang i Fredericia, hvor White Lies vil give friluftskoncert den 15. juni 2024. Billetter koster 420 kroner i forsalg og kan erhverves lige her.


Og skal man tro GAFFAs anmelder på sommerens NorthSide Festival i Aarhus, leverer White Lies stadig varen, her femten år inde i karrieren.

"Ganske vist synger White Lies ofte om død, frygt og usikkerhed, men der er altid noget melodisk og dansevenligt til at skinne som et lys for enden af tunnellen," noterede Ole Rosenstand Svidt og tilføjede:

"Mod slutningen af koncerten roser Harry McVeigh det danske publikum for at tage så godt imod bandet gennem snart 15 år. Det lader til, at alle på og omkring scenen er klar på 15 år mere. Det er jeg også."


White Lies: – Vores musik skaber glæde på tværs af generationer

ANNONCE