Nyhed

Northside slipper næste runde af navne løs

GAFFA.dk – alt om musik

Nu er den tredje, større omgang af navne til næste års NorthSide klar, og der er synth-rock, repræsentation fra en af historiens største bands og fremadstormende dansk på menuen. 

Det begynder efterhånden at ligne noget, derude i Ådalen. I går kunne den aarhusianske festival præsentere hele Danmarks Kashmir, og de slutter sig til en spækket plakat, som i forvejen blandt andet talte RobynWeezerGreen Day, Mew og Lukas Graham. Og nu er NorthSide glædeligvis klar med næste batch af navne. 

LÆS OGSÅ: Kashmir giver to eksklusive festivalkoncerter til sommer

Synth-rock-kvintetten White Lies har i år udgivet deres anmelderroste, femte album Five, og englændernes fyldige lyd- og tekstunivers, anført af hits som "Farewell to the Fairground" og "There Goes Our Love Again", kommer til at brage ud over festivalpladsen. 

De får selskab af landsmanden Johnny Marr, der som en del af legendariske The Smiths tegnede sig som en af musikhistoriens absolut bedste guitarister og siden både har spillet i en række andre bands og nu er solist. 

Denne omgang toppes af med danske navne, når Hans PhilipFolkeklubben og Clara på hjemmebane præsenterer henholdsvis soothede r&b-toner, 70'er-inspireret folkerock og tidsåndens ypperste pop.

– White Lies er altid garant for et fantastisk show og er favoritter hos vores publikum. Johnny Marr er en legende, og Hans Philip sammen med Clara er noget af det stærkeste, en boblende dansk musikscene har leveret i lang tid, og det ser vi frem til, udtaler Brian Nielsen, festivalchef for NorthSide.

Northside 2020 løber af stablen den 4 til den 6. juni 2020. Her spiller White Lies, Folkeklubben og Hans Philip alle om fredagen, mens Johnny Marr og Clara spiller på sidstedagen om lørdagen.

ANNONCE