Nyhed

VIDEO: White Lies udgiver DIY-video til ny single

GAFFA.dk - alt om musik

Musikvideoen er lavet af bandet selv og består af gamle optagelser fra arkivet

White Lies har netop sluppet den anden single fra deres kommende album I Don’t Want To Go To Mars. Den vil være at finde på trioens sjette studiealbum As I Try Not To Fall Apart, der er sat til at lande den 18. februar 2022.

Med sangen følger en ny musikvideo, der er lavet i DIY-stil, hvilket vil sige, at videoen er lavet af bandet selv, hvilket der ikke lægges skjul på. Du kan se videoen nederst i artiklen.

I en pressemeddelelse fortæller White Lies-trommeslageren Jack Lawrence-Brown om arbejdsprocessen bag diy-musikvideoen: 

"Selvom sangen egentlig ikke skulle have en officiel musikvideo, følte vi de stærke billedlige aspekter ved sangteksten, hvilket lagde op til et visuelt akkompagnement. Ved at anvende gamle optagelser fra arkivet, en iPhone og vores helt egen DIY-ånd, har vi sammensat et visuelt narrativ til sangen. En kraftfuld modbevisning af et koncept, der har forfulgt mennesker rundt om i verden i generationer nu; at græsset bliver grønnere på den anden side - af galaksen," afslutter han. 

I samme pressemeddelelse forklarer bassist og tekstforfatter Charles Cave om betydningen bag den nye single:

"(Den) har al den forvrængede bombast af White Lies' bedste hymner pakket pænt ind i en kort historie. Sangen følger en karakter, der tilsyneladende bliver jaget væk fra Jorden for at udleve en steril og verdslig tilværelse på en nyligt koloniseret Mars. Grundlæggende stiller sangen spørgsmålstegn ved den hastighed, hvormed vi udvikler den eller de verdener, vi lever i, og hvad det koster for vores velvære.”

Tilbage i september måned udgav bandet titelsinglen fra deres kommende album samt en tilhørende musikvideo. Sangen "As I Try Not To Fall Apart" bringer budskabet om, at det er okay ikke at være okay og om at turde være sårbar som mand. Se videoen og læs mere lige her.

Også tracklisten for det kommende album er allerede blevet offentliggjort:

  1. Am I Really Going To Die
  2. As I Try Not To Fall Apart
  3. Breathe
  4. I Don’t Want To Go To Mars
  5. Step Outside
  6. Roll December
  7. Ragworm
  8. Blue Drift
  9. The End
  10. There Is Not Cure For It

White Lies, der består af Harry McVeigh på vokal og guitar, Charles Cave på bass og Jack Lawrence-Brown på trommer, er også snart aktuelle på livescenerne. Til foråret drager de på turné, hvor de blandt andet gæster Danmark i april. De skal både spille i Store Vega, København den 30. april 2022 og på Train, Aarhus den 24. april 2022. Du kan købe billetter til koncerterne lige her.

LÆS OGSÅ: White Lies gæster Danmark med nyt album

Se diy-musikvideoen til White Lies' nyeste single "I Don't Want To Go To Mars" lige her:

ANNONCE