Nyhed

25 ÅR MED DISTORTION: 12 nye navne til Distortion Ø

Nordens største elektroniske musikfestival er klar med nye navne

Københavns største gadefest, Distortion, kan i 2023 fejre 25-års jubilæum. I dag kan de annoncere 12 nye navne til Distortion Ø, der er gadefestens ”weekendfinale” og derudover Nordens største elektroniske musikfestival. Her gæster 40 artister fire forskellige scener på Refshaleøen mellem den 2. og 3. juni, og i år er blandt andre techno-fænomenet Charlotte de Witte på programmet.

Udover Charlotte de Witte, der er en af verdens største techno-artister, kan Distortion Ø-gæster blandt andet også se frem til en dansk debut fra den palæstinensiske selector-dj, Sama Abdulhadi, og nye stjerneskud som franske Trym og ANNA. Derudover fremhæver festivalstifter Thomas Fleurquin to store navne, som gæsterne bestemt bør se særligt frem til:

- Monolink er et navn, der har vokset gigantisk, siden vi præsenterede ham i 2016. Det bliver et festligt gensyn. Honey Dijon fortjener bestemt også at blive nævnt. Hun spiller mere klassisk Chicago-inspireret disco-house, og hun er jo blevet et kæmpe modeikon som verdens største transkønnede dj, så det bliver fantastisk at opleve den stemning, hun vil skabe, udtaler festivalstifteren til GAFFA.


Når der igen skal raves løs på Refshaleøen under Distortion Ø, fortsætter festen som vanligt til solopgang. Distortion Ø meldte sidste år udsolgt, men du kan stadig få billetter til hele festivalen og Distortion Ø lige her. Du kan se det foreløbige program til Distortion Ø nedenunder.

Det foreløbige program til Distortion Ø 2023:

Fredag 2. juni


Kl 18-04

Beige (US)

The Blessed Madonna (US)


Charlotte de Witte (BE)

Eris Drew & Octo Octa (US)

Honey Dijon (US)


Mama Snake (DK)

Palms Trax (UK)

Stimming (DE)


999999999 (IT)

 

Lørdag 3. juni


Kl 18-06

ANNA (BR)

Courtesy (DK)


Danilo Plessow / MCDE (DE)

Joseph Disco (DE)

Kollektiv Turmstrasse (DE)


Kush Jones (US)

Monolink Live/(DE)

Moodymann (US)


Sama Abdulhadi (PS)

Trym (FR)

ANNONCE