Nyhed

DRENGEN, DE KALDTE HVIS: Elvis Costello giver danske duo-koncerter

Den respekterede sangskriver tager sin mangeårige makker Steve Nieve med til Danmark

Det er kun syv måneder siden, Elvis Costello gav to koncerter i Danmark - flankeret af sit gamle backingband The Imposters og med det kritikerroste album The Boy Named If i bagagen.

Nu har den britiske sangskriver, som fylder 70 til næste år, så atter meldt sin ankomst. Denne gang i duo-format sammen med den mange årige makker Steve Nieve. Nieve droppede ud af The Royal College of Music i London for at slutte dig til Costellos band, The Attractions, tilbage i 1977 - samme år, som bandet debuterede med albummet My Aim is True, der idag har klassikerstatus.

Det er DR Koncerthuset i København og Værket i Randers, som kommer til at danne ramme om de to danske duokoncerter, som finder sted den 13. og 15. september 2023. Billetterne sættes til salg på fredag den 3. marts lige her


Elvis Costello har været en jævnlig gæst herhjemme de senere år, hvor han blandt andet har kunne opleves i Odense i 2017, Randers i 2014, Aarhus i 2012 og København i 2010. I sommeren 2012 fandt den respekterede sangskriver desuden tid til at tage en snak med GAFFA.

Slingrekurs og overskud går hånd i hånd

ANNONCE