Nyhed

Elvis Costello annoncerer endnu en dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den britiske rockveteran Elvis Costello giver koncert i Amager Bio 30. juni

I går kunne vi fortælle, at Elvis Costello kan opleves i Musikhuset Aarhus 1. juli, og nu har han annonceret endnu en dansk koncert, i Amager Bio 30. juni.

Koncerten vil være en del af hans kommende turné The Boy Named If and other Favourites, og med sig har han sit faste band The Imposters og et ekstensivt bagkatalog.


Costello startede sin karriere som en del af den britiske pubrock-scene og blev senere hen en del af den første bølge af den new-wave og punkrock i England. Hans debutalbum My Aim Is True udkom i 1977, og det og dets to efterfølgere er alle tre på Rolling Stones liste over de 500 bedste album nogensinde. Derudover har han modtaget adskillige priser og hæder, blandt andet et engelsk ridderskab.

Siden sin debut i 1977 har Costello været yderst aktiv med udgivelser inden for både rock, pop, jazz og klassisk og er endnu en gang aktuel, nu med sit 32. studiealbum The Boy Named If. Derudover har han skrevet musik til indtil flere film, heriblandt nummeret ”God Give Me Strength”, som han skrev i samarbejde med sangskriveren Burt Bacharach til filmen ”Grace of My Heart”, for hvilken de blev nomineret til en Grammy.

Det officielle billetsalg er netop begyndt via amagerbio.dk


GAFFAs anmelder var begejstret for albummet The Boy Named If og tildelte det hele fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Voldsomt oplagt Costello rocker igennem

Varm op med "Magnficent Hurt" fra Costellos nye album The Boy Named If:


ANNONCE