Nyhed

LYT: Kashmirs Henrik Lindstrand udgiver magisk live-session med strygekvartet

I dag deler Henrik Lindstrand syv nye datoer til en sensommerturné og en magisk live-session

Henrik Lindstrand – komponist og tidligere lydtroldmand i det danske rockband Kashmir – deler i dag en live-session-version af sangen ”Millimeter” fra det kommende album Klangland. Det kommende album, der udkommer den 10. marts, bliver det fjerde i rækken af soloprojekter fra Henrik Lindstrand og vil tælle 12 melodiske fortællinger i sin fulde længde.

Klangland realiseres i samarbejde med et strygeorkester på intet mindre end 16 medlemmer, og derfor kan man i den nye live-session også nyde ”Millimeter”, sådan som den opføres af Henrik Lindstrand selv og strygekvartetten Halvcirkel.


Den 27. april skal Halvcirkel og Henrik Lindstrand give koncert i Brorsons Kirke i København, hvor det nye album tages med under armen. I dag har de dog annonceret, at de udvider deres ene optræden med hele syv danske koncertdatoer, der forløber over sensommeren 2023.

Indtil videre har Henrik Lindstrand udgivet fem singler fra det kommende album – den seneste ved navn ”CPH-ARN,” som er skrevet på en flyvetur fra Kastrup til Arlanda. Det er dog ”Millimeter”, der danner klangbund i den nye live-session, og Henrik Lindstrand fortæller således om nummeret i en pressemeddelelse:

- "Millimeter" er et af de mørkere stykker på albummet, med en gennemgående, lidt truende puls, som strygerne langsomt fletter sig ind i og gradvist bliver mere og mere intense. Den er inspireret af den afmagt, man somme tider kan føle som moderne menneske i en verden fyldt af kaos.


Du kan finde billetter til Henrik Lindstrand & Halvcirkel, Brorsons Kirke, København, 27. april 2023 lige her. Derudover optræder Henrik Lindstrand & Who Killed Bambi sammen på Spot Festival, 5.-6. maj 2023.

Datoer til sensommerturné med Halvcirkel

24.08 Huset, Aalborg

25.08 Kulturmødet, Mors


30.08 Rådhushallen, Ringkøbing

31.08 Gnisten, Ry

07.09 Fredensborg Slotskirke, Hillerød


08.09 Køge Kirke, Køge

09.09 Dexter, Odense

Find billetter her


LÆS OGSÅ: Kashmirs Henrik Lindstrand giver koncert i smukke rammer – med nyt album under armen

ANNONCE