Nyhed

The Tallest Man On Earth kommer med gode nyheder

Artisten annoncerer sit første studiealbum med nye sange i fire år

For tre år siden forlod Kristian Matsson, aka The Tallest Man On Earth, New York og vendte tilbage til sin gård i Sverige, hvor han lod sine tanker flyde frit ved at dyrke grøntsager i sin have på manisk vis. Men det var i slutningen af 2021, i forbindelse med at han begyndte at turnere igen, at inspirationen kom tilbage:

”Når jeg er i bevægelse, kan jeg fokusere på mine instinkter, mine dagdrømme igen. Når jeg endelig kunne turnere igen, begyndte jeg at skrive som en sindssyg.” Lidt efter lidt havde han en samling af sange, som skulle blive til Henry St., et album, hvor Matsson udforsker sin egen stædige optimisme, og ”hvordan man er en person i den her verden”.

Den første, ”Every Little Heart ”, er allerede blevet udgivet og opstod fra en følelse af frygtløshed, en selvtillid omkring at genoptage musikken efter to års relativ radiostilhed:


”Men selvfølgelig har stadig små dæmoner indeni. Jeg lavede nogle vigtige forandringer i sangen, som kom naturligt for mig, men jeg var urolig for at kunne lyde unaturlige for andre. Da TJ Maiani hørte det, gik han øjeblikkeligt i gang med et trommebeat, som først rystede mig lidt, men som kom helt naturligt for ham. Det passede sangen perfekt.” Lyt til den herunder.

Henry St. Tracklist


 1. Bless You
 2. Looking for Love
 3. Every Little Heart
 4. Slowly Rivers Turn
 5. Major League
 6. Henry Street
 7. In Your Garden Still
 8. Goodbye (Goodbye Lonesome)
 9. Italy
 10. New Religion
 11. Foothills

The Tallest Man On Earth: Dark Bird Is Home

ANNONCE