Nyhed

The Tallest Man on Earth kommer til Danmark

Musikeren besøger Danmark som et led i sin aktuelle europaturné

Den svenske singer-songwriter Kristian Matsson, der er kendt under kunstnernavnet The Tallest Man on Earth, lægger vejen forbi Danmark, når han den 12. april 2023 indtager Amager Bio og dagen efter - den 13. april - besøger VoxHall i Aarhus.

Senest har Mattson udgivet albummet I Love You, It’s A Fever Dream, som fik tre stjerner af GAFFAs anmelder. Sidenhen har folk-sangeren arbejdet på et nyt musikalsk udspil, hvilket betyder, at vi den 23. september får lov at høre det nyeste album i rækken – nemlig Too Late for Edelweiss, som bliver sangerens første coveralbum. 

I en pressemeddelelse fremgår det, at pladen byder på nyfortolkninger af sange, som spiller en central rolle i Kristian Matssons liv som musiker. Blandt andet finder man indspilningen af Hank Williams-klassikeren ”Lost Highway”, som har været et fast indslag, når Matsson har optrådt rundt omkring i verden.


Tilbage i maj gæstede The Tallest Man on Earth Lille Vega, og GAFFAs anmelder var positivt stemt og uddelte fire stjerner:

”Men skidt pyt – på det tidspunkt havde hver og en haft rig mulighed for gemyttelige udskejelser på en aften, hvor der var højt nok til loftet til tonsvis af kærlighed, gensynsglæde og, vigtigst af alt, fortrinlig musik i luften”.


Billetsalget til koncerterne starter fredag den 23. september klokken 10:00, og du kan finde billetter lige her. 

LÆS OGSÅ: Kunsten at turde forsvinde i mørket foran et publikum

ANNONCE