Nyhed

The Tallest Man on Earth udgiver single fra kommende album

GAFFA – alt om musik

Den svenske singer-songwriter annoncerer første studiealbum i fire år

Kristian Mattson, alias The Tallest Man on Earth, udgiver sit femte studiealbum I Love You. It’s a Fever Dream den 19. april 2019. Det er folk-musikerens første fuldlængde udgivelse siden 2015's Dark Bird is Home, og allerede nu kan man høre forløbersinglen ”I’m a Stranger Now”.

Mattson har selv skrevet, produceret og optaget det kommende pladeudspil, og om denne proces fortæller han:


– Undervejs i albummets tilblivelse kom jeg til at tænke meget over de briller, hvorigennem vi anskuer vores liv. Af en eller anden grund så er det vores værste tendenser, som overdøver det meste, imens de bedste stunder går stille forbi. Jeg har indset, at nogle af de mest kraftfulde og mest inspirerende øjeblikke i mit liv har været de mest diskrete, og at de ting, som allermest kræver min opmærksomhed, ikke gør noget væsen af sig i øjeblikket.

Den 17. april drager The Tallest Man on Earth på verdensturné, og i den forbindelse lægger han vejen forbi Danmark med en koncert i DR Koncerthuset den 10. juni.

LÆS OGSÅ: The Tallest Man on Earth giver dansk koncert med visuelt akkompagnement


Sidste år udgav The Tallest Man on Earth et ep-projekt under navnet When The Bird Sees the Solid Ground, som GAFFAs anmelder var positivt stemt overfor.

The Tallest Man on Earth udgiver I Love You. It’s a Fever Dream den 19. april 2019, og giver koncert den 10. juni i DR Koncerthuset. Billetterne kan købes på koncerthusets hjemmeside.

Lyt til den nye single ”I’m a Stranger Now” nedenfor:


ANNONCE