Nyhed

Hænderne i vejret for Boygenius debutalbum – hør de første tre singler her

Efter ep-udgivelse i 2018 og spredt samarbejde er trioen endelig klar med et helt album

Billedsiden har hænderne fra Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus i vejret. Deres første debutalbum kommer nemlig fem år efter deres selvbetitlede ep. Og til at annoncere det har indierock-gruppen ikke bare smidt en single fra deres kommende debutalbum. De har udgivet hele tre, nemlig ”$20,” ”Emily I’m Sorry” og ”True Blue.” 

Albummet The Record kommer ud den 31. marts, og det er hele fem år efter deres selvbetitlede ep fra 2018. Siden ep’en har de dog arbejdet sammen i flere forskellige konstellationer, for trioen spillede sammen på ”Graceland Too” fra Bridgers seneste album.


Og det virker til at have haft en effekt, for albummet fik seks ud af seks stjerner, og det samme gjorde Bakers album fra 2021, hvor trioen blandt andet spiller en rolle på åbningsnummeret "Hardline."


LÆS OGSÅ: The National spreder rygter: Ny musik med Taylor Swift, Phoebe Bridgers og Sufjan Stevens?

”Måske er det samarbejdet med Lucy Dacus og himmelstormende Phoebe Bridgers (eller for den sags skyld hendes punkede fortid i skolebandet Forrister), der har hevet i Baker, for hun synes at have taget store dele af råheden og det mere rockede stemningsleje med fra super-ensemblet Boygenius,” skrev Nicklas Christensen.

Kort efter deres debutalbum kommer ud, skal Boygenuis optræde til Coachella, hvor både Bad Bunny, Blackpink og Frank Ocean er annonceret som hovednavne.


Trackliste
1. Without You Without Them
2. $20
3. Emily I’m Sorry
4. True Blue
5. Cool About It
6. Not Strong Enough
7. Revolution 0
8. Leonard Cohen
9. Satanist
10. We’re In Love
11. Anti-Curse
12. Letter To An Old Poet

REDAKTIONEN: Her er årets 20 bedste internationale album

ANNONCE