Nyhed

LIVESTREAM: Slowthai annoncerer nyt album og streamer fra et glasbur

Slowthai udgiver ny single ”Selfish” og bruger det næste døgn på at kigge på sig selv

Den britiske rapper og sangskriver, slowthai, annoncerer sit tredje album UGLY – akronym for U Gotta Love Yourself –  med udgivelsen af albummets første single ”Selfish”. Singlen udkom tidligere i dag og akkompagneres med en live-stream på YouTube, der nu er i gang på fjerde time. ”Som en øvelse i tålmodighed og selvrefleksion forsøger slowthai at bruge 24 timer i en kasse af glas. Han har kun maling, papir og intet andet at kigge på end sig selv”, står der i livestreamens beskrivelse.

Slowthai er over de seneste år stormet ind på den internationale musikscene med en lyd, der bærer karakteristika fra både grime, punk, rock og hiphop, men det nyeste album UGLY skal satse stort på punk-rock-lyden. På Pitchfork fremgår det, at Slowthai i forbindelse med det nye album har handlet på en fornemmelse af øget frihed til at skabe og gøre mere end tidligere, og at det derfor føltes naturligt at satse på noget nyt.

LÆS OGSÅ: slowthai veksler mellem dæmoner og ambitioner

UGLY udkommer den 3. marts, og selvom lyden på det kommende album skal blive mere koncentreret end tidligere, er der ingen garanti for, at der er tale om noget permanent, fordi "musik handler om de følelser, man kommer ind i det med," forklarer slowthai til Pitchfork. Og netop dette album er undfanget "i en tid, hvor jeg hadede mig selv, og det at skabe dette album reddede mig og lærte mig at elske mig selv," skriver slowthai i Instagram-opslaget, hvor han annoncerer det kommende album. Denne læring har slowthai foreviget ved at få akronymet tatoveret under øjet, og et billede af denne forevigelse udgør også albumcoveret til UGLY.   

Tracklisten til UGLY ser således ud:

01 Yum

02 Selfish

03 Sooner

04 Feel Good

05 Never Again

06 Fuck It Puppet

07 Happy

08 Ugly

09 Falling

10 Wotz Funny

11 Tourniquet

12 25% Club

ANNONCE