Nyhed

Ni nye navne på Smukfest-plakaten

Flere danske navne er på plakaten, blandt andet DMA-vinderne af Årets Nye Livenavn

Endnu en række danske navne er offentliggjort til årets Smukfest, mens vi fortsat venter på flere internationale navne.

Af denne omgang ser vi en række navne, der bliver spændende at følge det næste år. Blandt andet Zar Paulo, der netop har sendt første sang ud fra del to af deres debutalbum. Som kan skabe en helt anden stemning til koncerten, da det er første gang, de har den akustiske guitar i front.

D1ma har været nomineret til en række priser i år, blandt andet P3 Lytterhittet med ”Drøm mig væk.” Selvom sangen for mange er genkendelig, er rapperen det ikke. D1ma er nemlig gemt væk bag en maske – andre gange flere.


Han trådte frem på X Factor scenen og sang ”Budapest” for Danmark. Men selvom Lasse Skriver ikke nåede til liveshows, må man sige, at han siden har haft fart på. Med over halvanden million månedlige afspilninger på Spotify overgår lyttertallet selv Tobias Rahim, der har storhittet sidste år. Med en ny ep i hånden er han klar til at indtage Skanderborg.

LÆS OGSÅ: SMUKFEST 2023: Syv danske navne føjet til plakaten

Søsterduoen Prisma meddelte sidste år, at de ville tage en pause, hvor de ville skrive en masse ny musik og lade op til deres næste række af koncerter. Efter flere festivalannonceringer er de også klar til Smukfest og mon ikke, man her får mulighed for at høre noget af den nye musik. De vandt prisen for Årets Nye Livenavn til DMA, så publikum kan glæde sig til at overvære deres koncert.


De andre navne af denne omgang er Fabräk, Ameli Dot, Jacob Aksglæde, Katinka Band og Ravi Kuma.

Festivalen har allerede annonceret Imagine Dragons, Megadeth og toppen af den danske hitliste. Igen meldte de hurtigt udsolgt af partoutbilletter, mens de sætter dagsbilletter til salg den 1. februar.

TRODS PRISSTIGNING: Billetter til Smukfest hurtigt udsolgt


ANNONCE