Nyhed

SMUKFEST 2023: Ti danske navne føjet til programmet

Fallulah og Peter Sommer er blandt de seneste tilføjelser til programmet

Lige for tiden virker det til, at Smukfest er i gavehumør. I alt fald løfter de nu endnu en gang sløret for 10 navne, der kommer til at pryde plakaten og scenerne i skoven i Skanderborg til sommer.

Alle Smukfest-fans kan glæde sig til at danse med til Brygmann & Venner, Cæcilie Nordby, Dodo & The Dodos, Fallulah, Jung, Kandis, Peter Sommer og Tiggerne, Queen Machine, Rasmus Walter og SP-Just-Frost.

Sidste års GAFFA-pris for Årets Danske Band hev Jung med sig hjem. Med hits som ”Hun kommer tilbage” og ”Blitz, baby” har de formået at skrive sig ind i dansk musikhistorie. Sommeren 2022 brugte bandet på at gæste alle de festivaller, de aldrig havde spillet på.  


Smukfest har ikke udelukkende fået fat i de bedste, nye danske bands; der bliver også rig mulighed for at møde et par gamle kendinge. Rasmus Walter har været på den hjemlige musikscene i tyve år og har deltaget i det populære tv-program Toppen Af Poppen

Ligeså med Peter Sommer, som startede karrieren med to plader med bandet Superjeg i 2002-03, inden han slog igennem i eget navn med albummet På den anden side (med singlen "Valby Bakke") i 2004. Et stærkt debutalbum, der var "spækket med den slags poesi, der er både mundret og afvæbnende," som Kim Skotte formulerede det i sin anmeldelse i Politiken dengang.

Partout-billetterne til Smukfest er allerede udsolgt, men man kan stadig nå at sikre sig en endagsbillet. De kan købes fra 1. februar lige her


LÆS OGSÅ SMUKFEST 2023: Syv danske navne føjet til plakaten

 

ANNONCE