Nyhed

SPOT FESTIVAL 2023: AySay og Josie Amadonna blandt otte tilføjelser til plakaten

Otte nye navne føjes til plakaten og kan opleves på Spot Festival 2023

Festivalerne begynder stille, men sikkert, at komme tilbage fra vinterhi. Det gælder også for Spot Festival. Som arrangørerne selv skriver i pressemeddelelsen, har Bill Contis ”Gonna Fly Now” - fra soundtracket til Rocky - kørt i baggrunden, når de har haft glæden af at skrive og melde ud, hvem der kommer på besøg på Spot Festival 2023.

Og i dag er der så føjet otte nye navne til plakaten. Det drejer sig om Stella, Josie Amadonna, Roya, AySay, Kingtommi, Senso, Ussel og William Torp.


På Spot Festivals instagramprofil har de offentliggjort navnene og skriver følgende:

”I dag har vi den store glæde, at vi kan præsentere otte fremragende nye navne. Vi skal opleve Stellas intense vokal, stor og flabet attitude fra storhittende Josie Amadonna og medrivende pop fra aarhusianske ROYA. Vi får besøg af exceptionelt dygtige AySay, inderlige og uovervindelige kingtommi og supergruppen Senso. Og så tilføjer vi den sønderborgensiske multi-kunstner USSEL og stortalentet William Torp til plakaten.”

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af SPOT Festival (@spotfestival)


Der har vanen tro været enorm interesse for få lov at optræde på Spot, og arrangørerne har modtaget mere end 1100 ansøgninger om at få en plads på en af festivalens scener. 

Og blandt de heldige, som får lov at vise formatet ved branchefestivalen er som sagt Josie Amadonna og AySay, som begge er navne, GAFFA har fulgt tæt det seneste års tid.


Amadonna har markeret sig stærkt med numre som "Donkey Kong" og "Ikk set før" efter at hun deltog i talentkonkurrencen Karrierekanonen i 2021.   

Indtil videre har Spot, ud over danske artister, også fået fat i Hannes (Sverige) og Kamara (Norge). Man kan se hele Spots line-up og købe billetter til festivalen lige her.


SPOT FESTIVAL 2023: Første fem navne annonceret

ANNONCE